Nøglekoder

En nøglekode angiver, hvilken nøgle der åbner en bestemt lås.

Officielle Ford-forhandlere opbevarer nøglekoden i en årrække for hver Ford-bil, der leveres af dem. Årsagen til dette er at forenkle bestilling af ekstra nøgler. Disse nøglekoder bliver dog ikke gemt for evigt. Hvis den forhandlende Ford-forhandler ikke længere har nøglekode, skal forhandleren finde ud af nøglekoden ved at fjerne låsecylinderen på dit køretøj. Baseret på denne nøglekode kan en ny nøgle derefter leveres.

Hvis du har brug for en ny nøgle eller koden, bedes du kontakte dit nærmeste Ford værksted, som kan bestille og programmere en udskiftning til dig.