SYNC: Nulstilling af Systemet

Nulstilling af systemet er en effektiv måde at genaktivere funktioner, der er holdt op med at virke. Nulstilling af systemet er beregnet til at genaktivere funktioner, der er holdt op med at virke, uden at slette gemte data.

1. Hold tænd/sluk-knapperne til søg opad og audioenhed nede, indtil skærmen slukkes.
  1. Vent tre minutter, mens systemet gennemfører nulstillingen.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at aktivere systemet.

Se instruktionsbogen, eller kontakt din lokale Ford-forhandler