Sådan bruger du Ford SYNC-nødhjælpssystem

En vigtig og potentielt livreddende del af Ford SYNC er nødhjælpssystemet*. I det usandsynlige tilfælde af en ulykke, hvor airbaggen udløses eller brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien bruge en Bluetooth®-parret og tilsluttet mobiltelefon til automatisk at foretage et direkte opkald til nødtjenesten for dig. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller tale med nødtjenesten, hvis du har behov for det. Vigtigst af alt vil systemet levere vitale oplysninger, såsom dine GPS-koordinater, selvom du er bevidstløs.

Ford nødhjælpssystem er gratis i hele bilens levetid uden nogen abonnementsgebyrer.

Bemærk: Det er ikke alle ulykker, der aktiverer systemet. Når en ulykke aktiverer systemet, starter det et opkald til redningstjenesten. Vent ikke på, at systemet starter et opkald, hvis du selv er i stand til det. Ring straks til nødtjenesterne for at undgå forsinket responstid. Hvis du ikke hører systemet inden for fem sekunder efter ulykken, kan systemet være ude af funktion.

Opsætning af Ford Nødhjælp:

• Tryk på "Indstillinger"/"Telefon"/"Nødhjælp"
  • Slå nødhjælpssystemet til eller fra
  • Slå nødhjælpssystemets påmindelser Til eller Fra

For yderligere detaljer henvises der til bilens ejermanual.

*Ford Emergency Assistance fungerer i mere end 30 europæiske lande. Denne funktion virker, når den er parret med en kompatibel mobiltelefon, der er tilsluttet via Bluetooth, og når enten en airbag (undtagen knæairbags) udløses eller en kollision registreres af brændstofpumpen. Bemærk, at tekstfunktionen og nødhjælpssystemet ikke understøttes på alle europæiske sprog. Se venligst Ford's lokale hjemmeside for de seneste oplysninger.