Hvordan virker fareadvarsels- og hastighedsbegrænsningsfunktionen på SYNC 2?

Fareadvarselssystemet viser en meddelelse på touchskærmen, når du nærmer dig et fartkontrolkamera. Det er tilgængeligt overalt, men de anvendte data er forbudt i visse lande, så det ikke kan anvendes.

Hastighedsgrænser vises på touchskærmen i visse lande, medmindre trafikskiltegenkendelse (TSR) er tilgængelig, i hvilket tilfælde oplysningerne i stedet vises i instrumentgruppen.