Hvordan installerer jeg opdateringer af SYNC®* ved hjælp af et USB-stik eller wi-fi**?

Du kan finde anvisninger til installation af SYNC-opdateringer ved hjælp af wi-fi eller et USB-stik, også kendt som et tommelfinger- eller flashdrev, på siden Opdateringer af SYNC og Navigation.

Bemærk: Anvisningerne varierer afhængigt af din SYNC-generation.

Identifikation af dit køretøjs SYNC-generation

Siden Opdateringer af SYNC og Navigation giver dig mulighed for at indtaste dit køretøjs stelnummer (VIN) eller logge ind med dine Ford-legitimationsoplysninger og vælge Søg efter opdatering.Din nuværende SYNC-generation vises til højre på siden.

Opdateringsmetoder ud fra SYNC-generation

• Opdateringer af SYNC 4A eller SYNC 4 udføres via wi-fi med Softwareopdateringer.
  • SYNC 3-opdateringer kan udføres via wi-fi, med undtagelse af SYNC 3-udstyrede køretøjer uden berøringsskærm eller navigation.
  • MyFord Touch® kan kun opdateres med et USB-stik.

Vigtigt: Hvis du har SYNC med MyFord, SYNC Gen 1.1, SYNC med stemmeaktiveret navigation, SYNC med "P" Navigation eller SYNC Gen 1, kan du ikke opdatere SYNC via wi-fi eller USB og bliver nødt til at tage dit køretøj til en Ford-forhandler for at få opdateret.

Søger efter og installerer SYNC-opdateringer

1. Besøg siden Opdateringer af SYNC og Navigation.
  2. Indtast dit køretøjs stelnummer (VIN), eller log ind på din Ford-konto, og vælg et køretøj fra din garage.
  3. Vælg Søg efter opdatering.
  4. Vælg rullemenuen under SYNC-OPDATERINGER

Bemærk: Hvis du har den seneste SYNC-softwareversion, vil du se et grønt flueben og en meddelelse om, at der ikke er nogen opdatering tilgængelig for dit køretøj.

5. Vælg USB-stik eller Wi-fi som din foretrukne installationsmetode, og følg anvisningerne.

Bemærkninger:

• Installation af USB-opdateringer kan tage op til 45 minutter.
  • For wi-fi-opdateringer kan downloadtiden variere fra et par timer til flere dage afhængigt af internetrelaterede faktorer (wi-fi-styrke, internethastigheder, tid forbundet med wi-fi-netværk osv.).
  • Du kan ikke oprette forbindelse til køretøjets Wi-fi hotspot (hvis udstyret hermed) for at installere wi-fi-opdateringer.

Yderligere oplysninger

Kan jeg opgradere fra et tidligere SYNC-system til et nyere SYNC-system?

*Kør ikke, hvis du er distraheret.Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører.Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear.Det er ikke alle funktioner, der er kompatible med alle telefoner.

**Kræver mobilt bredbånd via USB-forbindelse i køretøjet, PAN-understøttet mobilenhed eller et eksternt trådløst hotspot i nærheden.Wi-Fi er et registreret varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance.