Sådan tjekker du, om der er SYNC-softwareopdateringer

SYNC- og kortopdateringer er nu tilgængelige til download ved at indtaste dit VIN-nummer på vores Ford-hjemmeside ved at klikke her. Kontakt din lokale Ford-forhandler, hvis du har problemer.

Ford-konto

Hvis der er en tilgængelig SYNC-software- eller kortopdatering til din gemte Ford, får du besked om det på SYNC-panelet, når du logger ind på din Ford-konto. Hvis det er tid til en opdatering, skal du følge installationsvejledningen og bekræfte opdateringen.

Log ind på din Ford-konto nu, og gør det nemmere end nogensinde at administrere din Ford.