Indkaldelseskampagner/-breve - Hvornår udløber en indkaldelseskampagne?

Sikkerhedsrelaterede og udlednings-/miljømæssige indkaldelseskampagner udløber først når de er udført på bilen. Andre indkaldelsesprogrammer, kaldet servicekampagner udløber typisk ved en bestemt alder eller kilometerstand på bilen. Specifikke informationer om indkaldelseskampagner sendes altid til bilens senest kendte ejer.