Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Mondeo Hybrid

NY FORD MONDEO HYBRID

KOMMER MARTS 2019

Smart hybridteknologi, intelligent designet interiør og lagerplads hvor der ikke er gået på kompromis. Med CO2-udledninger helt ned til 95 g/km og moderne hybridelektrisk gearkasse er Ford Mondeo Hybrid Stationcar den perfekte kombination af effektivitet, alsidighed og raffinering.

New Ford Mondeo Hybrid badge close up

Sådan hjælper elektricitet med at sænke dit brændstofforbrug

Når batteriets opladningsstatus tillader det, kan Mondeo køre korte afstande uden udledning, udelukkende ved hjælp af elmotoren. Og når batteriet er fladt, eller når behovet for strøm er højere, starter en hurtigtreagerende 2,0-liters benzinmotor. Den elektriske motor understøtter benzinmotoren for at hjælpe med at maksimere effektiviteten og sikre, at dine ture til tankstationen holdes på et minimum. Dette hjælper dig med at spare penge under hele bilens levetid.

Det bedste fra begge verdener

Mondeo Hybrid Stationcar har to motorer: en konventionel brændstofmotor og en batteridrevet, elektrisk motor. Systemet skifter automatisk eller bruger en kombination af begge dele for at levere en perfekt blanding af kraft og effektivitet. Og for at gøre hele systemet endnu mere effektivt, indfanger regenerative bremser energi, der normalt går tabt via friktionsbremser, og genbruger det til at genoplade batteriet.

new Ford Mondeo Hybrid interior panel
New Ford Mondeo Hybrid start button detail

Stille start

Silent Key Start i Mondeo Hybrid sikrer en sofistikeret start på din rejse. Du skal blot trykke på Power-startknappen, så starter Mondeo'en straks lydløst.

Anvendelighed møder effektivitet

Grundet deres større batterier må de fleste hybridkøretøjer give afkald på lagerplads for at opnå bedre effektivitet. Men takket være smart teknik og intelligent design er Mondeo Hybrid Stationcar anderledes: den har al den plads, du har brug for. Faktisk er der mere end 403 liters plads bare i bagagerummet. Og det helt flade gulv sikrer ubesværet på- og aflæsning af din bagage. Hver kvadratmillimeter er taget i brug for at levere en hybridbil, der er lige så alsidig, som den er effektiv.

New Ford Mondeo Hybrid Wagon detail of a spacious boot
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top