SÅDAN FÅR DU RUTEVEJLEDNING VED HJÆLP AF SYNC 3-NAVIGATION

Med SYNC 3 kommer du hurtigt og problemfrit frem til din destination ved hjælp af Navigation. Se denne video for at få mere at vide om, hvordan du bruger systemet til at få vejledning, live traffic-opdateringer og meget mere.

How to pair your phone with SYNC3
  • Med SYNC 3 er det nemt at få tydelig rutevejledning til enhver destination.

Du kan også søge efter steder, der interesserer dig, undervejs.

Sådan gør du.

Først skal du sørge for, at du er parkeret med håndbremsen trukket eller i frigear

Vælg derefter "Nav" på startskærmen for at åbne kortvisning

"Destination" har flere måder at indtaste en destination på

Du kan f.eks. "søge" efter adresse...

...eller vælge fra "Tidligere destinationer",

"Favoritter" eller "IP-adresser"

Du kan også indtaste din destination ved hjælp af stemmekommandoer.

Tryk på "Søg", indtast en adresse, og tryk derefter på "Start" for at starte rutevejledning

Du kan også søge efter kategori for steder af interesse.

Du skal blot bruge stemmekommandoer eller berøringsskærmen

Vælg f.eks. "Mad" på berøringsskærmen, eller sig: "Find mad".

Vælg "I nærheden", og SYNC 3 viser en liste over lokale restauranter

Tryk på den ønskede destination, og tryk derefter på "Indstil som ny destination"

Du kan også indstille vejpunkter som stop langs ruten

Følg de samme trin, som du gjorde for at indstille en destination, og tryk derefter på "Tilføj vejpunkt".

Eller tryk på "Stemmestyring", og sig "Indstil som vejpunkt".

Hvis du vil annullere en rute, skal du trykke på "Menu" og derefter vælge "Annuller rute"

Alternativt kan du trykke på "Stemmestyring" og sige: "Annuller rute".

Hvis du vil ændre kortvisningen, skal du vælge "Vendt mod nord", "Retning fremad" eller "Udvidet 3D"

Med stemmekommandoer kan du sige ting som "Vis 3D-kortvisning".

Sådan får du rutevejledning med SYNC 3-navigation.

Har du nogle spørgsmål?

Søg i instruktionsbogen, eller kontakt din lokale Ford-forhandler. De vil med glæde hjælpe dig

RELATEREDE VIDEOER

Embedded display with new features

SÅDAN BRUGER DU DE NYE FUNKTIONER I SYNC 3 (DD/MM/ÅÅÅÅ)

Vi har for nylig opdateret SYNC 3, forbedret vores eksisterende funktioner og tilføjet et par nye. Se denne video for at komme i gang med vores brugervenlige stemmestyring, kraftigere navigationssystem og den smarte AppLink.

AppLink on SYNC 3

SÅDAN BRUGER DU APPLINK PÅ SYNC 3

Find ud af, hvordan du bruger SYNC 3s AppLink. Denne funktion giver dig mulighed for at styre dine foretrukne smartphone-apps samt Fords lydsystem, betjeningsknapper på rattet og multifunktionsdisplayet – alt sammen ved hjælp af stemmekommandoer.

How to pair your phone with SYNC3

SÅDAN BRUGER DU SYNC 3-NAVIGATION

SYNC 3-navigation er vores satellitnavigationssystem, der giver dig mulighed for at komme hurtigt frem til din destination, mens direkte trafikopdateringer overvåges. Denne video viser, hvordan du bruger systemet.