Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > NYE EDGE

DEN NYE FORD EDGE

Et nyt niveau af raffinement

Den nye Ford Edge inkorporerer en lang række avancerede teknologier, der udelukkende eksisterer for at forbedre din køreoplevelse. De nyeste systemer inkluderer den aktive fartpilot med Stop & Go og Lane Centering. Disse systemer samarbejder uden problemer, så du kan nyde enhver tur og koncentrere dig om vigtigere ting i livet.

Udviklet til de mest krævende standarder

Den nye Edge er en fusion af smart design og sans for detaljer. Nye motorer, herunder den præcisionsudviklede 4-cylindrede 2,0 liters Ford EcoBlue-dieselmotor, er sat sammen med en 6-trins manuel eller 8-trins automatgear med roterende gearskifte. Resultatet: en kraftfuld og effektiv SUV med køreteknologi, der giver dig uovertruffen selvtillid og kontrol over vejen.

Family in a Ford Edge car

Bygget til komfort

Upåklageligt håndværk og materialer af højeste kvalitet giver en følelse af prestige fra det øjeblik, du sætter dig ind i den nye Edge. FordPass Connect giver et niveau af opkobling, som du indtil nu kun har kunnet opleve derhjemme. Og B&O PLAY er et skræddersyet lydsystem på 1000 watt og 12 højttalere, der leverer en oplevelse, som var det en koncertsal.

Avancerede sikkerhedssystemer

Den nye Ford Edge anvender en række smarte sikkerhedssystemer, der går sammen om at hjælpe dig, din familie og andre trafikanter med at færdes så sikkert som muligt. Nogle teknologier, herunder seleairbags, hjælper med at beskytte din familie, hvis der skulle ske en ulykke. Andre, som f.eks. Pre-Collision Assist, er der for at forebygge ulykker i det hele taget.

Animation of Ford Edge car trailing another car with Pre-Collision assist
Ford Edge foldable back seats

Tag alt med

Uanset om du smutter af sted på en velfortjent ferie, skal have stillet din shoppelyst eller planlægger en omgang golf, har den nye Ford Edge plads til alt, hvad du ønsker. Selv dine højeste passagerer på bagsædet har plads til at strække deres ben. Og tilføjelsen af en valgfri, aftagelig trækstang og tagbøjler øger bilens allerede imponerende bagagekapacitet.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top