Home > Personbiler > FIESTA > Udstyr > Intelligent

Afslappende og forfriskende.

Uvurderlig og intelligent.

Når intelligente teknologier fungerer uden problemer i dit hjem, skal de også gøre det i din bil. Derfor er næste generation af Fiesta udstyret med SYNC 3, som gør livet nemmere, B&O, som gør kørslen mere underholdende, samt et panoramisk loft, som kan åbnes og gøre hver køretur til en oplevelse. Gør dig klar til at opleve alt dette i en bil, som gør din kørsel mere behagelig og praktisk, end du nogensinde har drømt om.

Problemfri teknologi, du kan styre med din stemme

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigationssystem til telefonopkald, apps og sms ved hjælp af enkle talekommandoer. På bilen touchscreen kan du indstille startskærmen, som du foretrækker, og med Apple CarPlay kan du bruge din smartphone direkte i bilens system.

Tilsluttet på hele turen

Ford Fiesta er nu tilgængelig med et indbygget FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem, der giver dig helt nye funktioner og fordele, på turen. Takket være et 4G WiFiWi-Fi hotspot Hotspot der kan have op til 10 enheder tilsluttet, kan du alle være online på på hele turen. Du kan også holde styr på rejse tiden med real-time Live TrafficLive Traffic Fiesta Updates, der leveres direkte til din bils navigation. Nu kan din Ford og din smartphone interagere som aldrig før.

Ford Fiesta speaker detail

Juster dit soundtrack

Fiestas skræddersyede lydsystem fra B&O leverer premium design med overlegen lydkvalitet. Den avancerede opsætning på 575 watt med 10 højttalere er specielt finjusteret til Fiesta af specielle B&O-lydteknikere, så du kan opleve din musik, som kunstneren havde til hensigt. Du kan justere lyden så den passer til dit specifikke humør, ved at vælge mellem fire forskellige indstillinger. Vælg afslappet, energisk, varm eller lys.

Det store panoramatag giver lys og luftighed

Modsat andre biler i samme størrelse er der for denne Fiesta-model mulighed for et lækkert panoramaglastag i to dele. Det kan enten vippes åbent, eller trækkes tilbage over tagdelen bagerst, for at opnå et lyst og luftigt interiør. Mens taget lader naturligt lys strømme ind, holder det solreflekterende glas dig kølig og beskytter dig imod UV-stråler. En elektronisk styret tagpersienne gør det også muligt for dig at dække eller afdække taget ved et tryk på en knap. 

A wheel and four Ford Fiesta models

Hvad er din yndlingskombination?

Skab den Fiesta, der er perfekt for dig. Vælg den farvekombination du synes bedst om.

Top