Home > Personbiler > FIESTA > Udstyr > Intelligent

Afslappende og forfriskende.

Uvurderlig og intelligent.

Når intelligente teknologier fungerer uden problemer i dit hjem, skal de også gøre det i din bil. Derfor er næste generation af Fiesta udstyret med SYNC 3, som gør livet nemmere, B&O, som gør kørslen mere underholdende, samt et panoramisk loft, som kan åbnes og gøre hver køretur til en oplevelse. Gør dig klar til at opleve alt dette i en bil, som gør din kørsel mere behagelig og praktisk, end du nogensinde har drømt om.

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 hjælper dig med at bevare forbindelsen. Betjen din telefon, musik og navigation med din egen stemme. Brug FordPass-appen til at sende destinationer fra din smartphone direkte til din bils navigationssystem. Med trådløse kort- og live trafikopdateringer i realtid tilpasses din rute automatisk baseret på vejen forude, så du kan komme roligt frem og til tiden. Touchskærmen på 8” i farver bruger knib-og-stryg-bevægelser til intuitiv styring og tilslutning til Apple CarPlay og Android Auto. Derudover har du med AppLink adgang til nogle af dine foretrukne smartphone-apps.

Tilsluttet på hele turen

Ford Fiesta er nu tilgængelig med et indbygget FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem, der giver dig helt nye funktioner og fordele, på turen. Takket være et 4G WiFiWi-Fi hotspot Hotspot der kan have op til 10 enheder tilsluttet, kan du alle være online på på hele turen. Du kan også holde styr på rejse tiden med real-time Live TrafficLive Traffic Fiesta Updates, der leveres direkte til din bils navigation. Nu kan din Ford og din smartphone interagere som aldrig før.

Lås op for den smarte side

FordPass-appen forbinder dig problemfrit med din nye Fiesta og holder dig i bevægelse på intelligente og intuitive måder. Få fjernadgang til din bil, uanset hvor du befinder dig, spor dets placering og fjernlås det for at få ekstra ro i sindet. Trafikopdateringer i realtid leveret til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser. Og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon får du straks besked om eventuelle problemer, så du kan håndtere vedligeholdelse hurtigt med alle de oplysninger, du har brug for.

Juster dit soundtrack

Fiestas skræddersyede lydsystem fra B&O leverer premium design med overlegen lydkvalitet. Den avancerede opsætning på 575 watt med 10 højttalere er specielt finjusteret til Fiesta af specielle B&O-lydteknikere, så du kan opleve din musik, som kunstneren havde til hensigt. Du kan justere lyden så den passer til dit specifikke humør, ved at vælge mellem fire forskellige indstillinger. Vælg afslappet, energisk, varm eller lys.

Ford Fiesta speaker detail

Det store panoramatag giver lys og luftighed

Modsat andre biler i samme størrelse er der for denne Fiesta-model mulighed for et lækkert panoramaglastag i to dele. Det kan enten vippes åbent, eller trækkes tilbage over tagdelen bagerst, for at opnå et lyst og luftigt interiør. Mens taget lader naturligt lys strømme ind, holder det solreflekterende glas dig kølig og beskytter dig imod UV-stråler. En elektronisk styret tagpersienne gør det også muligt for dig at dække eller afdække taget ved et tryk på en knap. 

Hvad er din yndlingskombination?

Skab den Fiesta, der er perfekt for dig. Vælg den farvekombination du synes bedst om.

A wheel and four Ford Fiesta models
Top