Home > Personbiler > NY FOCUS ST > Udstyr > Førerassistance

Focus ST leverer den ultimative Focus-køreoplevelse. Fås med selektive køretilstande, herunder Slippery, Normal, Sport og Track1, så du nemt kan skifte din Focus fra en raffineret bil til en spændende sportsvogn. Det præcisionsjusterede chassis er kombineret med Continuously Controlled Damping (CCD), som løbende justerer affjedringsindstillingerne for at sikre fremragende kørekvalitet og køredynamik, uanset vejforholdene. Dette er en Focus, der er bygget til vejen og født til banekørsel.

Ford Focus ST interior drive selector close up

Finjuster din køreoplevelse

Focus ST leveres med fire selektive køretilstande: Slippery, Normal, Sport og Track1. Hver indstilling finjusterer bilens ydeevne ved at ændre motorovervågning, gashåndtagets position, bremsepedal og styreegenskaberne. Dette er kombineret med forbedret vektorkontrol, elektronisk stabilitetskontrol og et performance-tunet chassis for optimal manøvredygtighed, uanset om du kører på motorvejen eller nyder en dag på banen.

Fremragende kørekvalitet

Den nye Focus ST leveres med Fords sofistikerede CCD-teknologi2(Continuously Controlled Damping). Dette smarte system overvåger konstant bilens affjedring. Det justerer derefter individuelle affjedringsreaktioner for at give forbedret komfort og fremragende køredynamik. Benzinbiler udstyret med Ford Performance Pack som ekstraudstyr har en forbedret, tilpasningsdygtig version af CCD3, der justerer affjedringsindstillingerne yderligere. I henhold til den individuelle køretilstand, du har valgt, finjusterer systemet de individuelle affjedringsindstillinger for at optimere den valgte køretilstand.

Blue Ford Focus ST front view in motion
Ford Focus ST launch control dashboard close up

Hurtigere fra start

For at levere en konsistent startpræstation og maksimere accelerationen fra start er den helt nye Focus ST udstyret med Launch Control4. Hvis du indstiller de maksimale omdrejninger/minut for motoren, kan du sætte din fod fladt på speederen, mens bilen holder de ønskede omdrejninger/minut.

Top