Home > Personbiler > GALAXY > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Benzin eller diesel: Uanset hvad du vælger, arbejder avanceret konstruktion og spidsfindige teknologier sammen for at levere belønnende ydeevne og imponerende brændstoføkonomi.

EcoBoost petrol engine

Ford EcoBoost: Intet kompromis mellem effekt og effektivitet

Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi.

En ny 1,5 liters EcoBoost-benzinmotor er en ny tilføjelse til det revolutionerende udvalg af EcoBoost-motorer, som leverer lavere udledning og effektiv brændstoføkonomi på 15,4 km/l sammen med en effekt på 160 HK.

2,0 liters EcoBoost leverer imponerende 240HK. En særligt optimeret lyd-symposer lader dig nyde dens kendtegnende motorlyd i kabinen, når du accelerer hårdt.

Et udvalg af dieselmotorer

Foretrækker du diesel? En avanceret 2,0 TDCi giver dig et valg mellem fire muligheder: 120HK, 150HK, 180HK og en bi-turbo 210HK. Hver motor indarbejder den nyeste teknologi med henblik på at forbedre trækkraft, drejningsmoment og økonomi, mens de nedbringer udledningerne

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Gearskift ved rattet: Nyd hurtige gearskift med automatgear

Automatisk gearskift ved rattet, der som regel kun findes i eksklusive sportsvogne, fås både med 6-trins automatiske og PowerShift-gearkasser. Denne teknologi, som er inspireret af racerbilerne, giver hurtige, problemfri gearskift med fingerspidserne. Og da betjeningselementerne er monteret på rattet, kan der skiftes gear mere effektivt, mens der drejes.

 

Top