Home > Personbiler > GALAXY > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Benzin eller diesel: Uanset hvad du vælger, arbejder avanceret konstruktion og spidsfindige teknologier sammen for at levere belønnende ydeevne og imponerende brændstoføkonomi.

EcoBoost petrol engine

Ford EcoBoost: Intet kompromis mellem effekt og effektivitet

Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi.

En ny 1,5 liters EcoBoost-benzinmotor er en ny tilføjelse til det revolutionerende udvalg af EcoBoost-motorer, som leverer lavere udledning og effektiv brændstoføkonomi sammen med en effekt på 160 HK.

2,0 liters EcoBoost leverer imponerende 240HK. En særligt optimeret lyd-symposer lader dig nyde dens kendtegnende motorlyd i kabinen, når du accelerer hårdt.

Forbedret ydeevne

Forbedret effekt og drejningsmoment leveres af en række Ford EcoBlue 2.0 liter motorer. Som alle overholder Euro Stage 6-emissionslovgivning. Disse avancerede motorer forstærkes med en række intelligente og økonomiske teknologier.

Ford Ecoblue 2.0 litre engines
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Gearskift ved rattet: Nyd hurtige gearskift med automatgear

Automatisk gearskift ved rattet, der som regel kun findes i eksklusive sportsvogne, fås både med 8-trins automatiske og PowerShift-gearkasser. Denne teknologi, som er inspireret af racerbilerne, giver hurtige, problemfri gearskift med fingerspidserne. Og da betjeningselementerne er monteret på rattet, kan der skiftes gear mere effektivt, mens der drejes.

Top