Home > Personbiler > GALAXY > Udstyr > Motorer og motorkraft

Ydeevne og effektivitet

Uanset om du vælger benzin- eller dieselmotor og manuel eller automatisk gearkasse, er du sikker på at få den nye Ford Galaxy med avanceret teknologi, der giver imponerende ydeevne og effektivitet.

EcoBoost petrol engine

Ford EcoBoost: Intet kompromis mellem effekt og effektivitet

Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi.

En ny 1,5 liters EcoBoost-benzinmotor er en ny tilføjelse til det revolutionerende udvalg af EcoBoost-motorer, som leverer lavere udledning og effektiv brændstoføkonomi sammen med en effekt på 160 HK.

2,0 liters EcoBoost leverer imponerende 240HK. En særligt optimeret lyd-symposer lader dig nyde dens kendtegnende motorlyd i kabinen, når du accelerer hårdt.

Forbedret ydeevne

Forbedret effekt og drejningsmoment leveres af en række Ford EcoBlue 2.0 liter motorer. Som alle overholder Euro Stage 6-emissionslovgivning. Disse avancerede motorer forstærkes med en række intelligente og økonomiske teknologier.

Ford Ecoblue 2.0 litre engines
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Gearskift ved rattet: Nyd hurtige gearskift med automatgear

Automatisk gearskift ved rattet, der som regel kun findes i eksklusive sportsvogne, fås både med 8-trins automatiske og PowerShift-gearkasser. Denne teknologi, som er inspireret af racerbilerne, giver hurtige, problemfri gearskift med fingerspidserne. Og da betjeningselementerne er monteret på rattet, kan der skiftes gear mere effektivt, mens der drejes.

Top