Home > Personbiler > GALAXY > Udstyr > Motorer og motorkraft

Ydeevne og effektivitet

Uanset om du vælger benzin- eller dieselmotor og manuel eller automatisk gearkasse, er du sikker på at få den nye Ford Galaxy med avanceret teknologi, der giver imponerende ydeevne og effektivitet.

Ford Galaxy Hybrid parked

Avancerede motorer er lig med intet kompromis

Takket være vores banebrydende teknologi kombineres enegieffektivitet og kraft. Galaxy fås nu med vores nyeste 2,5-liters benzinhybridsystem, der leverer enestående 190 HK og et moment på 200 Nm sammen med god brændstoføkonomi og lavt CO2 niveau. Alternativt kan Galaxy fås med kendte 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor med enten 150 hk og manuelt gear eller 190 hk og automatgear. Så du har nogle valg, du skal træffe, men bestemt ingen kompromiser at indgå.

Forbedret ydeevne

Forbedret effekt og drejningsmoment leveres af en række Ford EcoBlue 2.0 liter motorer. Som alle overholder Euro Stage 6-emissionslovgivning. Disse avancerede motorer forstærkes med en række intelligente og økonomiske teknologier.

Ford Ecoblue 2.0 litre engines
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Gearskift ved rattet: Nyd hurtige gearskift med automatgear

Automatisk gearskift ved rattet, der som regel kun findes i eksklusive sportsvogne, fås både med 8-trins automatiske og PowerShift-gearkasser. Denne teknologi, som er inspireret af racerbilerne, giver hurtige, problemfri gearskift med fingerspidserne. Og da betjeningselementerne er monteret på rattet, kan der skiftes gear mere effektivt, mens der drejes.

Top