Home > Personbiler > ECOSPORT > Udstyr > Motorer og motorkraft

Ydeevne, der ikke går på kompromis med noget, og effektivitet

Den anerkendte 1,0-liters Ford EcoBoost-benzinmotor er det perfekte eksempel på, hvor langt motorteknologien er nået.

EcoBoost er designet til at give den ideelle balance mellem styrke, ydeevne og

lave emissioner; det er fremtidens motor, som er ankommet i dag.

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017

Få mest muligt ud af din motor

Den revolutionerende 3-cylindrede 1,0-liters EcoBoost-benzinmotor er seksdobbelt vinder af den internationale pris Motor of the YearTooltip. Og det undrer ikke. Med et valg på 125 PS eller 140 PS, vil du kunne nyde den samme spændende ydeevne, du kan forvente af en konventionel 1,6-motor, men også opleve bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning. 

Avanceret dieselstyrke

Den 1,5-liters Ford EcoBlue er en ny dieselmotor, og EcoSport er det første bil der fås med den. Dens turboladede, brændstofindsprøjtede teknologi med fire cylindre kan generere hele 125 PS.

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i kø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren (mens de vigtige funktioner som forlygter, aircondition, radio og Ford SYNC stadig har strøm). Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller frigøre bremsen i biler med automatgear, så starter systemet igen. Auto Start-Stop er særligt effektivt ved bykørsel, hvor du kan reducere brændstofforbruget.

EcoSport Interior Trip Computer

Væsentlige oplysninger om kørselsadfærd

Din indbyggede tripcomputer giver dig nyttige oplysninger om kørt strækning, brændstofforbrug, hastighed og temperaturen uden for bilen. Der er også oplysninger om "afstand til tom tank": cirka hvor langt du kan køre på det brændstof, der er tilbage i tanken. Det er særlig nyttigt på langfart.

Top