HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > S-MAX > Udstyr > Comfort & Convenience

Intelligent

Den nye Ford S-MAX giver alle masser af plads til passagerer og bagage. Men hvis du for eksempel har brug for at pakke camping- eller vandsportudstyr, giver det fleksible bagsædesystem dig mulighed for at skabe plads til det. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, skal du vælge Vignale til opvarmede og afkølede forsæder med 10 indstillinger og massagefunktion. Og brug FordPass appen til smartere og stressfrie rejser med fjernbetjente funktioner, advarsler om bilens tilstand og brændstofrapporter, så du altid er informeret og forbundet til bilen.

Family of five riding in Ford car

Din nøgle til en mere forbundet verden

Den nye Ford S-Max er tilgængelig med FordPass Connect-modemOn board modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWi-Fi Hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid leveret direkte til dit satellitnavigationssystem, så du kan undgå tæt trafik. I tilfælde af en ulykke kan FordPass Connect endda foretage et eCall for at oplyse alarmcentralen om din bils placering.

Download FordPas appen og få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere brugbar, efter at den er blevet parret med din smartphone via FordPass-appen. Når du er tilsluttet, låser du en række innovative nye funktioner op. For eksempel kan du bruge din telefon til at finde din bil, låse eller låse den op eksternt. Du kan overvåge brændstofniveau, kilometertal og dæktryk og få bilens sundhedsalarmer direkte til din telefon. Plus, du kan endda starte din bil (kun automatgear), så den er af-iset, varm og klar til at køre, når du er. Du kan også programmere din navigation hjemmefra ved at sende en destination direkte fra din telefon til bilen.

Ford Pass App

Sæder, der giver ekstra støtte og kan give massage

Der fås nye Multi-Contour sæder til føreren og forsædepassageren, og designet gør dem helt justerbare. Som følge heraf kan de give ekstra støtte, når du behøver det, og ovenikøbet give dig massage, så du holder dig frisk på lange ture.

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford S-Max. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky
FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Smart sædesystem giver ultimativ fleksibilitet

Læg 2. og 3. sæderække ned og opnå ekstra plads til sportsudstyr, barnevogne eller andet.

Ergonomic seat logo

Sidder du behageligt?

S-Max fås med specielt designede ergonomiske sæder, der maksimerer din rygstøtte og holder dig komfortabel og afslappet på selv de længste rejser. De 18-punkts justerbare sæder (herunder en elektrisk drevet, 4-punkts justerbar lændestøtte) er certificeret af AGR (Campaign for Healthier Backs) og anbefales af læger og fysioterapeuter.

Overskrider forventningerne – ikke fartgrænsen

Skiltegenkendelse opfanger hastighedsskiltet, uanset om det befinder sig til højre for vejen eller over den. Skiltene vises i bilens display i instrumenteringen og arbejder sammen med intelligent fartbegrænsning, så du kan fokusere bedre på vejen forude. Når systemet er aktivt, vil det automatisk justere bilens topfart til den gældende fartgrænse, som skiltegenkendelsens kamera har opfanget.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail
Ford KeyFree fob on the handrest

Nøglefri betyder problemfri

Fords nøglefrie system gør, at du kan låse bilen og låse den op igen, uden at tage nøglen op af lommen eller tasken. Du kan også åbne døren, hvis nøglen er inde i bilen, eller bruge FordPass appen til sikkert at låse og låse op hvor som helst uden behov for en nøgle.

Start din bil ved at trykke på en knap

Nu behøver du ikke bruge nøglen. Du trykker bare på Ford Power startknappen, mens du træder på koblingen (eller bremsen i biler med automatgear), og motoren starter straks.

Ford Power Starter Button detail
Ford S-MAX Man opening a boot without hands

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Har du hænderne fulde, og den nye S-MAX registrerer, at din KeyFree fjernbetjeningsnøgle er i nærheden, behøver du blot vifte med foden under bagerste kofanger, så åbner eller lukker bagklappen automatisk.

Top