Home > Personbiler > S-MAX > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Glem alt om dengang, du var tvunget til at vælge mellem 
ydeevne og effektivitet. Med den nye S-MAX betyder gennemtænkt design, innovativ 
teknik og teknologier, som Auto Start-Stop, 
at du kan nyde en perfekt kombination af begge dele.

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost: Intet kompromis mellem effekt og effektivitet

De to modeller af Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi. 

En ny 1,5 liters EcoBoost-benzinmotor er en ny tilføjelse til det revolutionerende udvalg af Ford EcoBoost-motorer. Motoren, som på intelligent vis er blevet formindsket fra 1,6 liters Ford EcoBoost, giver mindre CO2-udledning og en brændstoføkonomi på 15,4 km/l (blandet kørsel) sammen med en effekt på 160 HK. En endnu mere effektiv mulighed med 2,0 liters Ford EcoBoost yder en imponerende 240 HK.

 

Et udvalg af dieselmotorer

Foretrækker du diesel? En avanceret 2,0L TDCi giver dig mulighed for to effektvalg: 150 HK og190 HK. I hver motor indgår motorteknologi med henblik på at forbedre effekt, drejningsmoment og økonomi, mens udledningerne mindskes. Et design der giver 7 % mindre CO2-udledning og bedre brændstoføkonomi.

Ford All-New 2.0L TDCi engine
Ford S-MAX 6-Speed Manual Gearbox detail

Valget er dit

Med den nye S-MAX kan du vælge mellem to forskellige transmissioner. En 6-trins manuel gearkasse med højt drejningsmoment, som leverer bløde og nøjagtige gearskift. En 8-trins automatisk gearkasse også med højt drejningsmoment og omhyggeligt justerede skiftepunkter, der sikrer maksimal effekt og effektivitet.

Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Avanceret ophæng til uovertruffen kørsel og manøvrering

Et helt nyt multilink baghjulsophæng i kombination med et forbedret 'McPherson strut'-forhjulsophæng sørger for fortrinlig hjulkontrol og kørekvalitet, hvilket forbedrer bilens meget reaktionsdygtige håndtering endnu mere.

Top