HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > S-MAX > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Du får hjælp til at køre mere effektivt

Ford S-MAX kombinerer motorkraft med effektivitet – især nu med den nye 2,5-liters benzinhybridmotor. I kombination med hybridmotoren leveres S-MAX med en CVT- automatgearkasse, der optimerer brændstoføkonomien og maksimerer ydeevnen. Og EcoCoach med EV og Brake Coach giver dig løbende feedback og hjælper dig med at køre på en mere effektiv måde.

Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Avanceret ophæng til uovertruffen kørsel og manøvrering

Et helt nyt multilink baghjulsophæng i kombination med et forbedret 'McPherson strut'-forhjulsophæng sørger for fortrinlig hjulkontrol og kørekvalitet, hvilket forbedrer bilens meget reaktionsdygtige håndtering endnu mere.

Genoplad dit batteri på en mere effektiv måde

I modsætning til traditionelle systemer oplader Smart Regenerative Charging kun batteriet, når det er nødvendigt, og så vidt muligt ikke, når du har foden på speederen. Det sparer endnu mere brændstof og sænker udledningen yderligere.

Ford S-MAX Smart Regenerative Charging showing the engine with wheels through the cowling
White Ford S-MAX standing on the stoplight, side view

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

Top