Ford Tilbehør - Alufælge

Alufælge fra Ford er stilfuldt tilbehør til din Ford-model. De fås i mange forskellige designs - sportslige og elegante. Uanset hvilken udgave du foretrækker, kan du være sikker på, at alle originale alufælge er langtidstestede og fremstillet i henhold til de højeste standarder og i de bedste materialer af hensyn til din sikkerhed på vejen. Alle legeringer kontrolleres for defekter ved hjælp af røntgen, og det sikres, at dækket ikke mister luft til fælgen. Se linkene nedenfor for at finde de nyeste alufælge til din bilmodel.