Skal jeg betale afgift for en elbil?

Elbiler er ikke fritaget afgifter og skal ligesom en benzinbil betale både vægtafgift og grøn ejerafgift. Det er de samme satser, som bruges til at udregne ejerafgiften for en elbil som ved en benzindrevet bil. Dog vil de fleste elbilers grønne ejerafgift ligge på den laveste sats.

I 2019 og 2020 skulle elbiler under 400.000 kr. ikke betale registreringsagift. Frem til udgangen af 2022 skal alle elbiler gravist betale registreringsafgift, hvor registreringsafgiften til sidst bliver fuldt indfaset.

Du kan læse mere på https://fdm.dk/alt-om-biler/elbil-hybridbil/alt-om-livet-med-elbil/registreringsafgift-elbil