Kundetilfredshed: Utilfreds kunde

Såfremt du, i Fords kundeundersøgelse, har givet udtryk for utilfredshed med elementer af kundeoplevelsen, vil din forhandler modtage en alarm, så han bliver gjort opmærksom på din utilfredshed. Du kan måske forvente, at din forhandler i dagene herefter vil forsøge at kontakte dig, i forsøget på at løse den udfordring du har oplevet. Ca. 10 dage efter vi har modtaget din besvarelse, vil du modtage du et opfølgende spørgeskema, der har til formål at undersøge, om det er lykkes forhandleren, at gøre dig til en tilfreds kunde igen.