Hvor meget forurener en elbil?

En fuldt elektrisk bil er emissionsfri, hvilket betyder, at den slet ikke udleder CO2 under kørsel. Hvis du samtidig oplader elbilen med vedvarende/grøn energi, kan du reducere CO2-påvirkningen yderligere. Det betyder dog ikke, at en elbil overhovedet ikke forurener miljøet, men hvor meget sammenlignet med en almindelig benzindrevet bil, er der i dag en vis debat omkring. Flere undersøgelser peger dog , at en fuldkommen elektrisk bil udleder mindre CO2 fra vugge til grav end både benzin- og diselbiler. Fremtidens elbiler bliver dog mindre og mindre klimabelastende og kan bidrage til en renere fremtid.