Hvad er forskellen mellem AC- og DC-opladning?

AC (vekselstrøm) og DC (jævnstrøm) definerer de måder, hvorpå energi overføres til en bil fra et opladningspunkt. AC er elektricitet, der typisk leveres af forsyningsselskaber til boliger og virksomheder. DC er en type elektricitet, der typisk leveres af batterier. Ved opladning af elbiler kaldes jævnstrømsopladning typisk for "hurtigopladning" og kan i høj grad reducere den tid, det tager at oplade din bil.