Hvilke køretøjer er min Wallbox kompatibel med?

En Ford-godkendt Wallbox med et tilsluttet kabel kan oplade ethvert køretøj, som har enten:

• Type 2 køretøjsindtag
  • CCS køretøjsindtag

BEMÆRK - I Frankrig har Wallbox et afdækket stik og kan oplade ethvert køretøj med det rette kabel

Kan jeg lade min BEV/PHEV op på andre Wallbox-enheder?

Hvis du vil anvende en Wallbox, der ikke er leveret af Ford, skal du huske at sikre, at der anvendes det rette stik, før du lader dit køretøj op. Det bør være muligt at lade ethvert Ford-køretøj op med enhver Wallbox, med undtagelse af:

• Hvis Wallbox har et fast kabel med Type 1-stik - du kan ikke lade nuværende Ford-køretøjer eller nyere Ford Focus Electric (2017 MY) op
  • Fast kabel med et Type 2-stik (leveres i øjeblikket af Ford på de fleste markeder) - kan ikke oplade ældre køretøjer såsom C-MAX Energi, Ford Transit Connect Electric eller tidlige Ford Focus Electric-køretøjer.
  • Et ladested, der er del af Teslas ladenetværk kan kun lade Tesla-køretøjer op.
  • Et ladested, der anvender CHAdeMO-stikket, er hovedsageligt kompatibelt med japanske køretøjer og vil ikke kunne lade Ford-køretøjer op