Hvordan og hvor kan jeg oplade i udlandet?

Når FordPass-opladningskortet er aktiveret, kan det bruges på alle opladningsstationer, der vises i FordPass App eller på vores websted. FordPass-opladningsnetværket giver adgang til mere end 155.000 opladningssteder i hele Europa, så du kan være sikker, når du tager din elbil med til udlandet. Dette omfatter følgende lande: Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Holland, Sverige, Østrig, Danmark, Finland, Polen, Portugal, Irland, Belgien, Luxembourg, Norge, Schweiz, Tjekkiet, Grækenland, Ungarn og Rumænien.

Hvis du planlægger at genoplade din bil i et hjem i et andet land, kan du have brug for et universalstik, der passer til de lokale stik. Disse kan bestilles hos din Ford-forhandler. Nogle lande har også en online Ford-reservedelsbutik.