Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Vil nogen guide mig gennem bilens funktioner?

Ja, du vil få en grundig gennemgang af bilens funktioner ved overleveringen af køretøjet.

  • Inden overdragelsen skal du logge ind på din Ford-konto
  • Klik på Udforsk din Ford for at se bilens funktioner

Du kan også lave en liste over de funktioner, du gerne vil tale om, og sende den direkte til din forhandler.

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.