Auto Start-Stop

Spar brændstof med Auto-start-stop.

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i kø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren, mens de vigtige funktioner som forlygter, aircondition, radio og Ford SYNC stadig har strøm. Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller trykke på gaspedalen, hvis du har automatgear, så genstarter systemet. Auto-Start-Stop er særligt effektiv ved bykørsel, hvor det kan reducere brændstofforbruget med op til 10 %.