Hvad er Pro Power Onboard?

Med Ford Pro Power Onboard kan dit køretøj fungere som en plug-in-strømkilde, så du kan strømforsyne dine arbejdsværktøjer, uanset hvor arbejdet tager dig, og uden behov for en separat brændstofdrevet generator. Pro Power Onboard fås som ekstraudstyr og leverer 2,3 kW eksportbar energi.

Hvad kan Pro Power Onboard parres med?

Uanset om din branche er entreprenør, landskabspleje eller noget helt andet, kan Pro Power Onboard oprette forbindelse til næsten alt, hvad du har brug for til at udføre din virksomhed eksternt. Du kan f.eks. kontinuerligt forsyne en 2 kW-bordsav med strøm i mere end 3 timer, så du kun bruger 10 procent af dit batteri. Bærbare computere og laserprintere kan også nemt forsynes med strøm, hvilket betyder, at du kan forvandle din kabine til et kontor, når du er på farten.

Hvor er Pro Power Onboard-stikkene?

Dit køretøj leveres med to Pro Power Onboard-stik i bagagerummet og et i kabinen, hvor håndbremsen typisk vil være. For at aktivere Pro Power Onboard skal du blot trykke på knappen over stikkene. Du kan også gøre dette via SYNC 4-berøringsskærmen.

Konfiguration

For at undgå rækkeviddeangst slukker Pro Power Onboard ved en restrækkevidde, der er indstillet af dig, og sikrer, at du har masser af rækkevidde tilbage til at fuldføre din rejse.