Belysning til autocampere

Der er 4 hovedtyper af belysning i Transit Custom Nugget, og de er beskrevet nedenfor:

LED-belysning

Den indvendige LED-belysning styres af et berøringsfølsomt 4-vejs kontaktpanel;

Dette panel styrer: Køkkenlys (funktionelt + omgivende), sædebænkelys (funktionelt + omgivende), omgivende lys (gulvlys) og alle lys ON/OFF.

Svanehals-lamper

Nye indvendige lamper med justerbare arme til nem og præcis positionering, herunder vinkling mod den øverste seng. Betjenes med en one-touch-funktion. Lamperne har USB-C-stik.

Picnic-lys

Picniclyset er placeret i bagklappen og giver kunderne mulighed for at belyse området omkring bilens bagende. Picniclyset betjenes med en kontakt i D-stolpen.

Godnat-tilstand

Good Night Mode deaktiverer udvendige lys og låse-/oplåsningslyde om natten, så brugerne kan åbne deres køretøjer uden at forstyrre andre campister i nærheden.