Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Tilladt anhængervægt

Du finder information om tilladt anhængervægt i brochuren for den respektive Ford-model: https://www.ford.dk/shop/priser/priser-og-brochurer#.

I brochuren finder du informationen i afsnittet: "Specifikationer". 

Har du brug for yderligere vejledning er du altid velkommen til at kontakte din forhandler - find nærmeste forhandler hér

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.