Sådan ser du beskeder om bilens tilstand i FordPass®*?

FordPass-appen sender dig beskeder om din bils sundhedstilstand (Vehicle Health Alerts), hvilket giver dig en bedre forståelse af, hvad en advarselslampe betyder, hvor meget det haster med at gøre noget ved det som beskeden beskriver, hvad der kan være årsagen til problemet, samt ting du kan gøre for at løse det.

Sådan ser du beskeder om bilens tilstand i FordPass

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Naviger til skærmbilledet Min bil.
  3. Vælg Køretøjsstatus.

Typer af advarsler

Bemærk: Advarselstyperne er farvekodede.

• Rød - Tilbagekaldelse
  • Gul – Servicekampagne (FSA) eller beskeder om bilens tilstand
  • Grøn (tjekmærke) - Ingen advarsler

Hvis du oplever problemer, kan du kontakte en FordPass Guide ved at vælge Konto > Hjælp i FordPass

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades. Der kan opkræves gebyrer for dataforbrug.