Sådan booker du et serviceeftersyn

Hvis du har tilføjet et køretøj til din Ford-konto, er det nemmere at logge ind og anmode om en onlineservicebooking af det via feltet Service og vedligeholdelse på kontrolpanelet. Da vi allerede har dine gemt oplysninger, er det hurtigere for dig at foretage din bookinganmodning online. Din Ford-konto giver dig også mulighed for at se eventuelle aktuelle servicebookinger, du allerede har lavet.

Log ind på Ford-konto nu og gør det nemmere end nogensinde før at administrere din Ford.