Ford garanti - Service hos uautoriseret værksted

Ford vil altid anbefale at anvende et autoriseret Ford værksted til at få serviceret sin Ford bil. Hvis du alligevel vælger at få lavet service på et uautoriseret værksted skal du , for at opretholde din Ford garanti, sikre dig følgende :

• Din Ford bil skal serviceres som anvist af Ford (tid/km hvad der måtte komme først, samt indholdet i servicet; jf. bilens servicehæfte og instruktionsbog).
  • Din bil serviceres med anvendelse af originale Ford reservedele eller reservedele, der som minimum har samme kvalitet og specifikationer som originale Ford reservedele.
  • At få registreret service i Digital Service Registrering eller servicehæftet, og at kvitteringer gemmes for dokumentation af service ved korrekt interval, i henhold til Fords anvisninger, anvendelse af korrekte reservedele og væsker. Det vil understøtte ved en eventuel efterfølgende garantireparation, som eventuelt vil blive afvist ved forkert serviceinterval eller indhold.

Yderligere oplysninger:

Ford-garantier – dækning og undtagelser