Hvis Uheldet Er Ude - Hjælp at Hente Ved Skader

Alle Ford forhandlere tilbyder at håndtere alt arbejde i tilfælde af skader på din bil. Det skal være så nemt som muligt for dig som kunde da vi ved, at du netop har haft en uheldig oplevelse med din Ford. Kontakten til værksted og forsikringsselskaber er uoverskuelig men du kan trygt og ubekymret overlade dit Ford værksted alt det sure arbejde.

Ford forhandleren/værkstedet:

• Udfylder skadesanmeldelse og anmelder skaden til dit forsikringsselskab
  • Varetager al løbende kontakt til forsikringsselskabet
  • Tilbyder dig lånebil (alt efter aftale med det enkelte forsikringsselskab)
  • Kontakter dig når skaden er udbedret og bilen er klar til afhentning
  • Som kunde vil du først efter afhenting af din bil modtager en regning fra dit forsikringsselskab på den gældende selvrisiko.