Hvordan ved jeg, om min bil har modtaget en softwareopdatering?

Din bils berøringsskærm viser ikonet nedenfor, hvis en opdatering er tilgængelig. Tryk ikonet, og følg vejledningen skærmen for at installere opdateringen.

Hvad sker der, hvis jeg misser en opdatering?

Vi anbefaler, at dine automatiske opdateringer er indstillet til "Slået til". Dette sikrer, at din bil altid har adgang til de nyeste softwareopdateringer. Du kan ændre bilens opdateringsindstillinger på berøringsskærmen i bilen. Du skal blot trykke på "Indstillinger" og derefter på "Systemopdateringer".

Hvis automatiske opdateringer er indstillet til "Slået fra", vil et ikon blive vist på berøringsskærmen, når en opdatering er tilgængelig. Du skal trykke på ikonet og acceptere opdateringen for at fortsætte.