Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvordan redigerer jeg mine privatlivsindstillinger i FordPass?

  1. Naviger til siden Konto.
  2. Tryk på Privat tilstand
  3. Vælg Administrer privatlivsindstillinger.
  4. Følgende oplysninger bliver vist:
    • Bil- og kørselsdata 
    • Bilens lokationsdata
  5. Tryk på det menupunkt, du gerne vil redigere.
  6. Brug knappen til at slå indstillingen til eller fra.
  7. Hvis du foretager ændringer, skal du huske at bekræfte ændringerne i pop-op-vinduet. 
    • Tryk på Deaktivér eller Aktivér, hvis du ønsker at gennemføre ændringen og fortsætte. 
    • Tryk på Annuller hvis du ikke ønsker at gennemføre ændringen. 

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.