Meddelelsescenter

Hvis både fanen Konto og fanen Meddelelsescenter har prikindikatorer, betyder det, at du har en ny meddelelse i appen. Anvend trinnene nedenfor til at finde eventuelle meddelelser i appen for din konto:

1. Tryk på ikonet Konto.
  2. Vælg Meddelelsescenter.
  3. Tryk på den meddelelse som du gerne vil have vist.
    • Bemærk: Ulæste meddelelser vises med blå tekst med en prik ved siden af dem. Læste meddelelser vises med sort tekst.
  4. For at slette en enkelt meddelelse fra skærmen Meddelelsescenter, skal du swipe til venstre på meddelelsen. Du kan også åbne meddelelsen og vælge Slet.
  5. Bekræft, at du gerne vil færdiggøre din handling ved at trykke på Ja, slet fra pop-op-meddelelsen.