Hvorfor er min anmodning om autorisation blokeret i FordPass®*?

Hvis du har anmodet om autorisation til fjernkommandoadgang fem gange, og hver gang er blevet afvist, vil du modtage en besked om, at din anmodning blev blokeret. Der går 24 timer fra det sidste forsøg, til du kan prøve igen.

Yderligere oplysninger

Hvordan anmoder jeg om en køretøjsgodkendelse?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.