Hvad er fordelen ved at indstille et afgangstidspunkt i FordPass?

Såfremt du har en el- eller plug-in-hybridbil, kan du indstille dine afgangstidspunkter og din foretrukne temperatur i kabinen i FordPass®*. Så er bilen tempereret til din foretrukne temperatur når du skal afsted. Står bilen til opladning, tager processen ikke rækkevidde fra batteriet, og du optimerer dermed din bils rækkevidde.

Yderligere oplysninger

Hvordan administrerer jeg afgangstider i FordPass for min elbil?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.