Hvor kan jeg finde Turplanlægger for EV, og hvad kan jeg bruge denne funktion til?

Turplanlæggeren for EV foreslår en rute til din destination, der omfatter eventuelle nødvendige genopladningsstop.

Brug FordPass App til at angive din destination i "kort"-funktionen, så finder systemet den bedst tilgængelige rute. FordPass beregner din bils resterende, anslåede rækkevidde og afstanden til din rejse og foreslår derefter steder at oplade undervejs. Den anslåede rejsetid vil tage hensyn til eventuelle opladningsstop.