Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvordan får jeg vist min ladehistorik i FordPass Pro?

FordPass Pro giver mulighed for at få vist køretøjets ladehistorik, hvori der vises data for de sidste 30 dage.

Bemærk: Før du kan bruge funktionen, skal du:

  • Have downloadet FordPass Pro-appen. 
  • Have oprettet din elektriske bil (BEV) eller plug-in hybrid bil (PHEV) i appen.

Sådan får du vist din ladehistorik:

  1. Åbn FordPass Pro-appen.
  2. Naviger til startsiden Hjem.
  3. Tryk på Køretøj
  4. Vælg Opladningshistorik.  
  5. Her får du vist følgende oplysninger:
    • Starttidspunkt for opladningssession
    • Sluttidspunkt for opladningssession
    • Dato for frakobling
    • Opnået opladning
    • Samlet opladningstid
    • Tilføjet afstand

Bemærk: Du kan opdatere siden ved at trække ned i skærmen. 

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.