Hvordan bruger jeg Turplanlægger-funktionen?

Turplanlæggeren finder du både i FordPass-appen og på SYNC®-skærmen i bilen. Med Turplanlæggeren kan du oprette, redigere eller slette ruteplaner. Følg nedenstående trin for at finde ud af hvordan du bruger Turplanlæggeren.

Oprettelse af en tur ved hjælp af FordPass

Sådan opretter du en ruteplan i FordPass:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til kortet
  3. Vælg Turplanlægger.
  4. Bestem din destination ved hjælp af følgende funktioner:
    • Søg efter en ny adresse
    • Vælg en destination under 'Foretrukne'
    • Vælg en destination under 'Seneste søgninger'

Når du har valgt adressen på din destination, bliver du sendt tilbage til kortet, hvor destinationen nu er markeret.

Bemærk: Startdestinationen vil være den aktuelle placering af bilen. Du kan tilpasse din startplacering ved at rette den aktuelle placering til din foretrukne startdestination.

Redigere en rute ved hjælp af FordPass

Sådan ændrer du en rute via FordPass:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til kortet
  3. Vælg Turplanlægger
  4. Tryk på 'Se tur' ud for den rute du vil lave ændringer til.
  5. Du kan vælge at redigere en af følgende:
    • Afgangstidspunkt
    • Opladningsniveau ved start
    • Rutemuligheder (hurtigste rute, korteste rute eller eco-rute)
  6. Vælg Gem indstillinger, når du er færdig med at redigere.
  7. Tryk på Opdater tur for at gemme din redigerede tur.

Der vises en dialogboks med anvisninger om, hvordan du åbner din gemte tur.Tryk på OK for at bekræfte, at du har læst og forstået anvisningerne.

Slette en rute med FordPass

Sådan sletter du en rute med FordPass:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til kortet
  3. Vælg Turplanlægger.
  4. Find den rute, du ønsker at slette.
  5. Stryg mod venstre på ruten.
  6. Tryk på Slet-knappen.

Sletning af rute ved hjælp af SYNC

Sådan sletter du en rute ved hjælp af SYNC:

1. Sæt dig ind i din bil.
  2. Sørg for, at bilen er tændt, motoren kører, og at bilen er parkeret i et godt ventileret og sikkert område.
  3. Vælg Navigation.
  4. Tryk på Forstørrelsesglas-ikonet.
  5. Tryk på feltet myTrips
  6. Vælg FordPass-ture
  7. Find den tur, du ønsker at slette.
  8. Vælg turfeltet.
  9. Tryk på ikonet Papirkurv for at slette.

Hvis du oplever udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte en FordPass-guide ved hjælp af valgmulighederne Konto > Hjælp i FordPass.

Yderligere oplysninger

Hvordan indstiller jeg en foretrukken turplan?
Hvordan ser jeg turplanerne på SYNC-skærmen i min bil?
Hvor kan jeg finde fejlfindingstips til Ruteplanlægger?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphoneplatforme, og den kan downloades gratis.Gebyrer for beskeder og data kan være gældende.