Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvordan aktiverer jeg min FordPass®* Wi-Fi-forbindelse?

 

Aktivering af Wi-Fi med SYNC®

  1. Få adgang til dit køretøj.
  2. Sørg for, at køretøjet er tændt, motoren kører, og transmission er i parkering i et godt ventileret område.
  3. Tryk på ikonet Køretøj.
  4. Vælg Køretøjs hotspot.
  5. Skub skyderen til højre for aktivering.

 

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.