Hvordan ændrer jeg vejledning og lydstyrke for navigationsanvisninger?

SYNC 3

Bemærk: Bemærk: Navigationsvolumen kan kun ændres, når navigationen er i brug.

Aktivér talevejledning for navigationen

1. Tryk på Indstillinger.
  2. Vælg Navigation.
  3. Tryk på Navigationspræferencer
  4. Sørg for, at Vejledningsanvisninger er indstillet til Stemme og lyde.

Justér talevolumen for navigationen

1. Vent, indtil navigationsstemmen begynder at tale.
  2. Inden stemmen er færdig med at give anvisninger, kan du justere lydstyrken ved hjælp af en af følgende muligheder:
    • Brug volumenknapperne på rattet (Vol+ eller Vol-)
    • Drej på lydstyrkekontrolknappen på midterkonsollen

Bemærkninger:

• SYNC-stemmen, som du interagerer med, når du styrer klima, telefon, underholdning og medieenheder, kan justeres separat fra navigationsstemmen, der giver trin-for-trin-anvisninger.
  • Fremgangsmåden kan variere. For specifik information vedrørende din bil, henviser vi til Instruktionsbogen.

SYNC med Next Generation-navigation

Bemærk: Bemærk: Navigationsvolumen kan kun ændres, når navigationen er i brug.

Aktivér navigationsanvisninger

1. Tryk på NAV-knappen.
  2. Vælg fanen Navigation Præf. i venstre side.
  3. Indstil Navigationsindstillinger til Stemme.

Justér talevolumen for navigationen

1. Tryk på MENU-knappen.
  2. Vælg fanen Feedback-indstillinger på venstre side.
  3. Juster indstillingen for Stemmevolumen til det ønskede niveau.

SYNC med Nav "P"

Bemærk: Bemærk: Navigationsvolumen kan kun ændres, når navigationen er i brug.

1. Tryk på MENU-knappen.
  2. Vælg FEEDBACK i øverste række på displayet.
  3. Indstil NAVIGATIONSVEJLEDNING til ON , og juster derefter STEMMESTYRKE efter behov.
    Bemærk: Ved at vælge TEST udsendes der en lyd med den aktuelle lydstyrke.