Sådan parrer du en mobiltelefon med SYNC 1.1

1. Sørg for, at din telefons Bluetooth®-funktion er aktiveret, før du starter ‘søgningen.’
  2. Tryk på knappen Telefon. Når audio-displayet viser, at ingen telefoner er parret, skal du vælge indstillingen for at 'tilføje'.
  3. Når meddelelsen ‘Start parring’ vises i audio-displayet, skal du søge efter SYNC på din telefons Bluetooth®-søgning for at starte processen.
  4. Når du bliver bedt herom på din telefons display, skal du bekræfte den sekscifrede PIN-kode, som du har fået af Ford SYNC, i radiodisplayet. Displayet viser, når parringen er færdig.