Opvarmede sæder og rat

Opvarmede sæder både til føreren og passagererne fås til de fleste biler. Der er tre forskellige varmeindstillinger, som nemt indstilles med trykknapperne, der styrer sæderne i venstre og højre side. En rød lampe viser det valgte varmeniveau. På en frostkold morgen, en kølig dag eller en iskold aften varmer et opvarmet rat med sikkerhed dine hænder bedre end et par handsker.

Du kan læse mere om funktionen Opvarmede sæder og rat i vores brochurer, eller du kan spørge hos din lokale forhandler.

Du finder specifikke oplysninger om brugen af disse funktioner i instruktionsbogen.