Sådan oprettes forbindelse til Wi-Fi ved hjælp af SYNC 2

Der er tre forskellige metoder til at opnå et signal og oprette en sikker trådløs netværksforbindelse:

USB mobilt bredbånd

1. Aktivér en kompatibel mobilbredbåndsenhed på en computer og bekræft, at den fungerer, før du slutter den til Ford SYNC 2
  2. Placer den kompatible USB-bredbåndsenhed i køretøjets mediehub
  3. Forbind computeren eller en anden mobil enhed med Gateway Access Point ved hjælp af den konfigurerede sikkerhedsnøgle
  4. Når der er oprettet forbindelse til Ford SYNC 2, skal du åbne en browser

Telefon-tethering via Bluetooth

PAN (Personal Area Networking) skal være aktiveret i køretøjet, og den anvendte telefon skal være udstyret med denne funktion samt have den korrekte dataplan til at understøtte den.

1. Tryk i hjørnet på telefonens berøringsskærm
  2. Tryk på Indstillinger/Internetforbindelse/Vælg PAN
  3. Find netværksindstillingerne på telefonen
  4. Konfigurér indstillinger for internetdeling

Statisk Wi-Fi-forbindelse

1. Tryk på Indstillinger/Trådløse forbindelser og internet/Wi-Fi-indstillinger/Søg efter trådløse netværk
  2. En liste over tilgængelige netværk vises på skærmen
  3. Vælg netværk, og tryk derefter på Tilslut
  4. Forbind den mobile enhed til det valgte netværk ved hjælp af en sikkerhedsnøgle
  5. Når der er oprettet forbindelse, kan andre computere eller mobile enheder få adgang til internettet via det sikrede netværk

Opsætning af Wi-Fi ved hjælp af berøringsskærmen

Det er muligt at oprette et sikkert trådløst netværk med en adgangskode fra selve køretøjet, hvilket giver passagererne mulighed for at surfe på internettet.

1. Tryk på Indstillinger/Trådløst Internet/Wi-Fi-indstillinger
  2. Sørg for, at Wi-Fi-netværket (klient) er indstillet til ON
  3. Aktivér Gateway (Access Point)
  4. Tryk på Gateway (Access Point) indstillinger/Sikkerhedsnøgle
  5. Den forudindstillede adgangskode kan ændres ved hjælp af det virtuelle tastatur på skærmen
  6. Indtast sikkerhedsnøglen og tryk på Enter
  7. Tryk på Anvend på skærmbilledet for Gateway-indstillinger (Access Point)