Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Servicekampagner

Ford opbevarer alle servicekampagner i FordEtis (Fords tekniske informationssystem).

Klik her for yderligere oplysninger om mulig service af din bil og adgang til FordEtis.

Sørg for at have bilens stelnummer ved hånden, når du skal have adgang til disse oplysninger via ovenstående links.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.