Milde hybridmotorer

Forbedret brændstofeffektivitet og lavere omkostninger

Milde hybrid-drivaggregater kan være en omkostningseffektiv måde at deltage i den elektriske revolution på. De er bedst egnet til folk, der kører mange korte ture, især i byen og ved lavere gennemsnitshastigheder. Der kan vælges mellem både manuelt eller automatgear.

Automatisk mere effektiv

Den største forskel mellem mild hybrid (MHEV) og fuld hybrid (HEV) er, at en MHEV ikke kan køres som et rent elektrisk køretøj – men den bliver assisteret af en elektrisk motor. Ved lave hastigheder, eller når den holder stille, kan forbrændingsmotoren slukke sig selv, og 48V-startergeneratoren genstarter den igen efter behov. Det separate li-ion-batteri på 48V genoplades automatisk med regenerativ bremsning under udkobling og bremsning. Der er ikke behov for at tilslutte batteriet til en strømkilde.

Klik her for mere information