Godkendelse af en anden bruger

Som ejer kan du godkende andre brugere, så de har fjernadgang til funktioner i din bil. Når en anden bruger anmoder om godkendelse:

1. Du modtager en anmodning om godkendelse i indbakken.
  2. Tryk på ikonet Bekræft.
  3. Acceptér eller afvis anmodningen om godkendelse i pop-op-vinduet.
    • Vælg ja for at give brugeren adgang til funktionerne.
    • Vælg nej for at afvise anmodningen.

Bemærk: Den afviste bruger kan anmode om adgang fire gange ekstra efter den første anmodning Hvis anmodningen afvises i alle fem tilfælde, modtager vedkommende meddelelsen Anmodning blokeret.

Tillægsinformation

Aktivering af bil
Anmodning om godkendelse