Sådan indstilles en foretrukken forhandler

Når du indstiller en foretrukken forhandler kan du interagere med forhandleren nemt og bekvemt. Du kan planlægge næste eftersyn, få rutevejledning, se kontaktoplysninger og åbningstider.

Du skal have tilføjet et køretøj til appen, før du kan indstille en foretrukken forhandler.

1. Vælg dit køretøj på fanen Kør.
  2. Vælg Se oplysninger om bilen.
  3. Tryk på Find en forhandler.
  4. Vælg en forhandler i nærheden af dig, eller søg manuelt.
  5. Vælg den forhandler, du ønsker at se, ved at klikke på markøren eller bladre i de smart cards, der vises nedenfor.
  6. Klik på smart card'et for at se mere om forhandleren.
  7. Tryk på hjerteikonet  ved siden af Angiv som foretrukken.
  8. Vælg din bil.
  9. Tryk på Ja for at indstille din forhandler.
  10. Gå tilbage til fanen Kør for at se den valgte forhandler.