Hvordan tilføjer jeg en bil i FordPass®*?

Når du tilføjer din bil til FordPass, får du mulighed for at tilgå specifikke informationer om bilen via din app.

Bemærk: Hvis du ønsker at give en anden bruger adgang til din bil, gå da til Godkend en anden bruger for at se fremgangsmåden.

Sådan tilføjer du en bil i FordPass

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til startskærmen Hjem
    • Hvis det er dit første køretøj, skal du trykke på + på skyggebilen.
    • Hvis det er et ekstra køretøj, skal du vælge menupilen til højre for navnet på dit køretøj og trykke på Tilføj køretøj
      Bemærk: Du kan også tilføje et køretøj via skærmen Konto ved at vælge + ud for afsnittet Mine Køretøjer.
  3. Registrer dit stelnummer (VIN) ved hjælp af en af følgende metoder:
    • Indtast dit stelnummer manuelt.
    • Vælg ikonet Kamera og scan dit stelnummer.
      Bemærk: Hvis du har brug for hjælp til at finde dit stelnummer, skal du trykke på linket Hvor er mit stelnummer?
  4. Vælg Næste.
  5. Indtast et kaldenavn på din bil.
  6. Tryk på Kom i gang!
    Bemærk: Din bil og dets kaldenavn vises nu på skærmen Hjem

Hvis du har problemer, kan du gå til Kan ikke tilføje stelnumemr for at få hjælp til fejlfinding.

Hvis trinene i fejlfindingen ikke løser problemet, skal du vælge Konto > Hjælp i din FordPass-app. Via denne side kan du ringe til eller chatte diekte med FordPass Guiderne.

Yderligere oplysninger

Hvordan sletter jeg min bil fra FordPass?
Hvorfor siger FordPass, at mit stelnummr allerede er tilføjet?
Hvorfor viser FordPass statussen Aktivering afventer?
Hvordan anmoder jeg om godkendelse fra en anden bruger?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, og den kan hentes ned gratis. Gebyrer for beskeder og data kan være gældende.